23948sdkhjf

Wärtsilä overtager Hamworthy

”Total solutions concept’et” styrkes hos Wärtsilä efter overtagelsen af Hamworthy.
Wärtsiläs overtagelse af Hamworthy blev i går en realitet. Dermed styrker Wärtsilä yderligere sit ”total solutions concept”, der skal placere virksomheden i alle led fra design til færdigbygget skib.

”Overtagelsen er helt på linje med vores strategi,” siger Jaakko Eskola, Group Vice President for Wärtsilä Ship Power – og fortsætter: ”Begge virksomheder er klar til de udfordringer og muligheder, der er i det hurtigt voksende marked for offshore, marine gasapplikationer og på markedet for bæredygtige og miljørigtige løsninger. Vi har branchens bredeste spekter af produkter og serviceydelser, og ved at inkludere Hamworthys styrker til vores egne, konsoliderer vi for alvor vores placering”
 
Hamworthy plc har hovedkvarter i England og arbejder globalt med udvikling og produktion af udstyr til den maritime- og offshorerelateredeindustri. I alt har Hamworthy ca. 1.000 medarbejdere fordelt på afdelinger i Europa, USA, Asien, Mellemøsten og Indien.
 
Wärtsilä er noteret på børsen i Helsinki og har 170 repræsentationer i 70 lande rundt om på kloden og har Koncernens 18.000 medarbejdere.
 
Kilde: Wärtsilä
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078