23948sdkhjf

Thor Rederi kæmper for overlevelse

Salg af de resterende skibe og hovedaktionærernes ejendomme sker for at sikre den fremtidige drift, skriver rederiet i årsberetningen
Et markant forringet årsresultat fra Thor Rederi fører til frasalg af skibe og hovedaktionærernes ejendomme for at sikre den fremtidige drift. Et underskud på 100 millioner kroner før skat af en omsætning på 76 millioner kroner vidner om alvorlige tab på skibssalg og peger i den forkerte retning for rederiets fremtid, der nu er i de finansielle kreditorers hænder.
 
Alene salg af rederiets to multipurpose skibe i 2011 medførte en nødvendig nedskrivning på 41 millioner kroner og betyder at de resterende to skibe nu er til salg for at sikre likviditeten. Rederiet har en aftale med selskabet finansielle kreditorer indtil 30. september 2012, men herefter er der stor usikkerhed om den fremtidige drift.
 
Forventningen er at en handlingsplan for salget af skibene samt hovedaktionærernes ejendomme vil give en forlænget frist fra kreditorerne og dermed mulighed for at skaffe den fornødne kapital til den fremtidige drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063