23948sdkhjf

APM Terminals bestiller 28 kraner

APM Terminals har bestilt 28 automatiserede kraner til deres Maasvlakte 2 terminal i Rotterdam
APM Terminals har udvalgt 26 automatiserede skinnemonterede portalkraner (ARMG) og to skinnekraner fra den østrigske kranproducentKuentz, til deres terminal i Maasvlakte 2 i Rotterdam.

Valget af netop disse kraner, er et resultat af en udbudsproces for at finde de sikreste, mest effektive og mest produktive kraner til selskabets avancerede og automatiserede containerterminal, der åbner i november 2014.
 
ARMG’erne vil løfte og anbringe containerne der bliver leveret via Lift Automated Guided Vehicles (LAGV), der transporterer containere til og fra kajen. Samtidig vil ARMG’erne, om natten eller når der er stille i terminalen, via en ”husholdnings”-funktion der genanbringer containerne i de bedste positioner til lastbilsaftaler tidligt om morgenen, samt for næste skibs lastningsplan, hvilket skal skabe større effektivitet i spidsbelastningsperioder.
 
”Vi designer fremtidens terminal for at tjene fremtidens skibe. Vores kunder forventer de højeste standarder for sikkerhed, produktivitet, innovation, automatisering og miljøvenlighed. Disse ARMG’er vil være terminalens højtydende arbejdsheste. AMG’erne er også gode nyheder for speditører og lastbilchauffører, på grund af deres sikkerhed og effektivitet,” fortæller Frank Tazelaar, der er administrerende direktør for APM Terminals Maasvlakte 2.
 
Kuenz vil levere udstyret i løbet af 2013 og 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078