23948sdkhjf

Karstensens-direktør udlånt til Danish Yachts

De to værfter i Skagen deler i øjeblikket værftsdirektør, men de to selvstændige værfter arbejder i hvert deres marked.
Danish Yachts i Skagen har ansat direktør Tage Rishøj fra Karstensens Skibsværft, ligeledes placeret i Skagen, som interim direktør. Det noget usædvanlige skridt mellem de to lokale værfter, der ikke har ejermæssige overlap, er sket efter, at Danish Yachts' tidligere direktør Henry Kierkegaard pr. den 6. juli 2012 er fratrådt.
Fratrædelsen skyldes ifølge Danish Yachts, at det er uforeneligt med Henry Kierkegaards personlige forhold at have en fuldtidsbeskæftigelse i Skagen.

”Karstensens Skibsværft og Danish Yachts arbejder i to helt forskellige markeder, så jeg betragter ikke de to værfter som værende i en konkurrencesituation. Og så har jeg faktisk siddet i Danish Yachts' bestyrelse i 10 år, så det var naturligt, at jeg trådte til i en overgangsperiode med min erfaring med værftsdrift, indtil der findes en permanent direktør til Danish Yacht,” forklarer Tage Rishøj til Søfart om sin midlertidige rolle hos naboværftet.

Danish Yachts forventer at kunne ansætte en ny direktør medio august måned.
Karstensens Skibsværft er specialiseret i reparation og vedligehold samt bygning af mindre og mellem store specialfartøjer - ikke mindst store erhvervsfiskefartøjer. Danish Yachts derimod har en målrettet strategi om at fokusere på fartøjer bygget af carbon sandwich-materialer, tidligere primært eksklusive lystfartøjer. Men aktuelt også avancerede specialfartøjer rettet mod havmølleindustrien, hvor værftet i øjeblikket bygger en serie SWATH-katamaraner til norske FOB.

 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078