23948sdkhjf

Hotel- og mad-entreprenør til søs med Mols-Linien

Efter årtier som køkkenchef, entreprenør og iværksætter inden for restaurations- og hotelbranchen, er René Knudsen nu stået til søs for at forenkle og forbedre Mols-Liniens madkoncept.
Afgangen 07.00 fra Aarhus mod Sjællands Odde denne onsdag morgen med KatExpress 1 er typisk. Sommerferien er endnu ikke sat ind, så afgangen med Mols-Liniens kæmpe-katamaran er målrettet Business BlueClass-kunderne. 
Målgruppen er forretningsrejsende, håndværkere og andre professionelle med møder og aftaler på Sjælland og i København. Vogndækk...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095