23948sdkhjf

Ny video om kemikaliehåndtering

Fornyet instruktionsvideo skal hjælpe dem der arbejder med kemikalier om bord.
Seahealth har udgivet nyt undervisningsmateriale omkring arbejdet med kemikalier om bord. Materialet består af en lovpligtig DVD samt et tilhørende undervisningshæfte til arbejdslederen, der skal instruere de ansatte i håndteringen af kemikalier. 

Det faglige indhold på videoen er blevet opdateret, så den erstatter de tidligere film: ”God kemi om bord” og ”God kemi om bord 2.”

Materialet er tilgængeligt på både dansk og engelsk og vil blive udsendt til danske handelsskibe i løbet af de næste par måneder.

Der medfølger samtidig en Cd-rom med et PowerPoint show, som med tegninger og billeder giver arbejdslederen mulighed for at uddybe og illustrere vigtige budskaber om arbejdet med farlige kemikalier.

Filmen skal forefindes om bord, og skibslederen eller arbejdslederen skal dokumentere, at materialet er gennemgået, inden de ansatte påbegynder arbejdet med kemikalier. Dette gøres ved at underskrive ISM.

I den nyudgivne film er der endvidere et afsnit, der omhandler Health and Safety at Sea, som er et it-program, hvor rederiet skal registrere hvilke kemikalier, der er om bord. 

Afsnittet i filmen viser, hvordan man bruger it-programmet. Programmet giver samtidig mulighed for at se arbejdspladsbrugsanvisningerne  for kemikalierne om bord, samt hvordan korrekt brug af handsker, åndedrætsværn og øjenværn kan være med til at mindske arbejdsskader.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093