23948sdkhjf

Ny maritim konference i Frederikshavn

Konferencen er rettet mod miljøfolk, der arbejder med den maritime sektor og maritime folk, der har fokus på miljøspørgsmål.
”Miljøudfordringer, udviklingsmuligheder og nye vækstområder - skibsfart i forandring?”

Det er temaet på en tredages konference på MANs nye akademi på havnen i Frederikshavn.

Fra den grønne side kan det eksempelvis være miljøkonsulenter, offentlige sagsbehandlere med miljøspørgsmål knyttet til skibsfart. Fra den blå side kan det eksempelvis være maskinmestre eller QSE-ansvarlige i rederier, værfter og shippingfirmaer. Der kan også komme folk fra uddannelsessektoren og der deltager også udenlandske studerende, da konferencen er en integreret del af et 14 dages sommerkursus.

Konferencen er åben for alle interesserede og afholdes på engelsk. Den er samtidig  en del af en tougers international sommerskole arrangeret af Aalborg Universitet og MARKIS ”Cleantech at sea - why and how to change maritime transportation”, som afvikles på tre lokationer: 

Den starter med den tre dages åben konference i Frederikshavn for både virksomheder og studerende, derefter fortsætter sommerskolen på Chalmers Tekniske Universitet i Göteborg og slutter af på Aalborg Universitet, hvor de studerende aflægger eksamen i spørgsmål inden for kombinationen af miljø og den maritime sektor. 
Konferencen er kommet i stand via et samarbejde mellem Aalborg Universitet / MARKIS / MARCOD og Erhvervshus Nord.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093