23948sdkhjf

Shipping er faldet i unåde på Wall Street

Shippingbranchen generelt og især rederier med mange ejede skibe er ikke længere interessant for børsspekulanter på verdens største finansmarked, Wall Street, siger amerikansk analytiker
Det markante fald i værdien af skibe over det sidste år koster penge på bundlinjen for verdens rederier, og har sendt shippingbranchen i unåde på Wall Street i New York, USA. Et finansmarked, der tidligere har stået for langt størstedelen af nye børsintroduktioner for kapitalhungrende shippingselskaber.
 
”Shipping er ikke længere populært i Wall Street," siger Peter Schaerf, administrerende direktør i AMA Capital Partners fra USA i et indlæg om de finansielle udfordringer shippingbranchen står overfor, ved den internationale konference ”Ship Management Business Conference” i København.
 
”Det åbne børsmarked er generelt blevet et lukket land for shipping,” vurderer han.
 
Peter Schaerf forklarer, at de markant faldende værdier på rederiernes store handelsflåde har skræmt finansmarkedet væk, og dermed er en vigtig finansieringskilde ved en børsnotering på Wall Street ikke længere en reel mulighed for shippingbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084