23948sdkhjf

Japanere på plads i København

Japanske Weathernews åbner kontor i København. Derfor blev det 16. TFMS Forum afviklet i København i Operaen.
Weathernews italienske direktør for Europa Antonio Brizzo takkede mange gange Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) for den velkomst, netværk, information og støtte som klynge organisationen har ydet.  Weathernews er nu medlem af EMUC.

Weathernews administrerende direktør Chihito Kusabiraki, bød de mange internationale og danske deltagerne ”velkommen” og glædede sig samtidig til at udvikle innovation og partnerskaber ved deres danske kunder.

Chihito Kusabiraki  takkede mange gange for den support som ”Invest in Denmark” repræsenteret ved Susanne Hyldelund, chef for ”Innovation & Partnerships” i Udenrigsministeriet
havde ydet i forbindelse med etableringen af kontoret i Danmark. 

Udover indlæg fra ”Invest in Denmark”, Weathernews og EMUC var der keynotespeakers fra Cargill, Center for High North Logistic samt Tschudi Shipping Company. 

Arrangementet havde deltagelse af mange udenlandske og danske rederier og operatører, som så frem til et frugtbart partnerskab om innovative løsninger for enten at spare eller tjene penge ved en optimal rådgivning om effektiv og udbytterig strategisk skibs operation og rejseplanlægning.

Weathernews har efter god rådgivning sat deres nye kontor op midt i den maritime klynge. Kontoret er beliggende i rederiet Clippers ”Harbourhouse”. Så de er tæt ved mange af deres nuværende og kommende kunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109