23948sdkhjf

Offshore vind fylder mere hos Esvagt

Selv om Esvagt er mest kendt for standby- og rescue-opgaver inden for offshore olie- og gasindustrien, markerer rederiet sig nu også i offshore vind.
I 2011 rundede Esvagt 11.000 søsætninger og optagninger. En stigende andel af dem udgøres af personel på havmølleparker, oplyser rederiet i deres nyhedsmagasin ESVAGT NYT.

”Vindmøllemarkedet er meget interessant for os, og den store mængde overførsler, som er gennemført af Esvagt Supporter og andre skibe i både belgisk og tysk sektor, viser, at vi har formået at udvide vores ekspertise til nye felter inden for offshore,”  siger Ib Hansen, Commercial Manager i Esvagt til ESVAGT NYT.

Esvagts Chartering Manager, Thomas Fauerby,anslår, at det er op mod 70 procent af Esvagts overførsler af eksterne folk i 2011, som kan tilskrives offshore vind.

"Esvagt Preserver  leverer hvert år mange overførsler for Mærsk Olie og Gas – og har gjort det i en del år. Men langt størsteparten er altså gennemført af Esvagt Supporter  og Esvagt Beta, som udelukkende arbejder med vindrelaterede overførsler,” siger Thomas Fauerby til ESVAGT NYT.

Esvagt har i de seneste år haft kontrakter på service- og crew transfer-opgaver på havmølleparker i tysk og belgisk farvand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109