23948sdkhjf

Maersk Training får nyt internationalt stempel

Med godkendelse til at levere OPITO-kurset "Basic Offshore Safety Induktion & Emergency Training" skabes der nye muligheder for Maersk Training Esbjerg for at levere træning til offshore i olie- og gasindustrien.
Maersk Training Esbjerg er netop godkendt til at levere OPITO-kurset ”Basic Offshore Safety Induktion & Emergency Training (BOSIET) og genopfriskningskurset Further Offshore Emergency Training (FOET).
 
Det internationalt anerkendte kursus er en forudsætning for at kunne arbejde i offshore i olie- og gasindustrien, globalt.
 
Chef for Maersk Training Esbjerg, Managing Director Michael Bang, er glad og stolt over at have opnået godkendelsen. Forud har ligget mange måneders arbejde for at få godkendelsen på plads.
 
Og den får overordentlig stor betydning for Maersk Trainings forretning fremover.
"Godkendelsen betyder, at vi kan levere en ydelse, der er globalt godkendt, modsat den vare, som vi hidtil har kunnet levere i Danmark. Indtil nu har vi kun været godkendt i Nordsøen. OPITO BOSIET-kurset et stort skridt op. Vi kan nu tilbyde vores kunder et globalt anerkendt kursus, som giver dem større fleksibilitet og omkostningsbesparelser," siger Michael Bang til Søfart.
 
Læs mere om godkendelsen i Søfart fredag 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098