23948sdkhjf

Nyt liv til Aarhus Havn

BUSINESS: Mærsk-arving Johan Uggla vil fra sin post i Aarhus Havn tage konkurrencen op med Hamborg. Det skriver Børsen.
Det skal kunne betale sig for danske virksomheder at producere i Danmark, mener Johan Uggla. 

"Vi vil gerne være med til at dreje både den danske eksport og importen, så den i højere grad kommer til at foregår via Aarhus Havn i stedet for via Hamborg. Faciliteterne i Aarhus er rigtig gode, og kunderne skal i hvert fald ikke vælge andre muligheder, før de ved alt om, hvad Aarhus Havn og vi kan gøre for dem."

Sådan siger civilingeniør og managing director Johan Uggla, APM Terminal Cargo Service, Aarhus til Børsen Logistik. 

"Vi vil gerne tale med vores skibskunder og desuden direkte med eksportørerne, som kan være de store koncerner, Danish Crown og Arla, og som blandt importørerne kan være Dansk Supermarked og Jysk," siger havnedirektøren.

"Vi skal kende deres behov til bunds, og så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem med at få opfyldt dem. Det er vores måde at hjælpe til med at beholde produktionen i Danmark," sagde Mærsk-arvingen Johan Uggla og understregede, at APM Terminal Cargo Service er aktør i Aarhus og på Aarhus Havn, og derfor skal være med til at løfte havnen. 

Johan Uggla mener, at man på Aarhus Havn rent omkostningsmæssigt har et bedre produkt end Hamborg. Handlingsomkostningerne i Hamborg er højere end på Aarhus Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095