23948sdkhjf

Monjasa vinder pris for vækst

BUSINESS: Tocifrede vækstrater og innovativ forretningsudvikling gjorde Monjasa til Syddanmarks regionsvinder i Entrepreneur Of The Year.
Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte kåring af globale vækstskabere. Der kåres vindere i flere end 50 lande, som kæmper om titlen som World Entrepreneur Of The Year.
Det skriver Berlingske.
 
Monjasa er kåret som den mest entreprenante virksomhed i Sydjylland. 
De to entreprenører Jan Jacobsen og Anders Østergaard belønnes som regionsvinder af Ernst & Youngs Entrepreneur Of The Year for deres vækstrejse fra to fuelolie-handlende mænd på et kontor tilbage i 2002 til et verdensomspændende foretagende, der i dag beskæftiger flere end 400 mennesker og har udvidet forretningsområdet til også at forsyne offshore-industrien med mobile arbejdsrum og boliger.
 
”Vi har oplevet en meget positiv udvikling i det syd- og sønderjyske de sidste to år, hvor antallet af vækstvirksomheder efter en hård tid er steget markant. Årets deltagerfelt i konkurrencen er rigtig stærkt, så det var en fornøjelse igen i år at overrække prisen til Monjasa, som nu går videre til landsfinalen,” siger Carsten Collin, direktør for Entrepreneur Of The Year hos Ernst & Young.
 
Monjasa består i dag af ti selskaber med aktiviteter fra shipping over oliehandel til offshore supply. Monjasa flyttede ret hurtigt sit oprindelige fokus fra traditionel handel med fuelolie til oliehandel for at sikre blandt andet bedre indkøbspriser og styring af kvalitet.
 
Monjasa har desuden fire hotelskibe i selskabet C-Beds, der udlejes til de arbejdere, der opstiller og justerer vindmølleparker. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.463