23948sdkhjf

Dansk firma kan spare redere for millioner

Navadan, et dansk nicheselskab inden for oprensning af lastrum på tank- og tørlastskibe ser store besparelsesmuligheder for en presset skibsbranche, hvis blot rederne inddrager eksperterne på det rigtige tidspunkt.
Midt i en krisetid, hvor hver en krone vendes og drejes, sender et lille dansk selskab en invitation til alle tank- og tørlastrederier om større samarbejde.

 En invitation til at indgå i et partnerskab, hvor en langt bedre indsigt i de operationelle forhold kan føre til store besparelser i tid og penge, når der skal renses tankskibe såvel som tørlastskibe.

Det fire mand store selskab, med base i Espergærde og et vidtforgrenet netværk af lokale produktionssteder i hele verden, lever af at levere kemikalier og ekspertise til den nødvendige oprensning af tankskibe, men i stigende grad også tørlastskibe.

”Der er rigtig mange penge at spare for rederne,” siger Peter Krogh, administrerende direktør for Navadan. Men for at besparelserne kan realiseres, kræver det, at man inddrager Navadan så hurtigt som muligt, for ellers kan man stå i en situation, hvor man gennem flere uger har gjort mere skade end gavn.

Læs hele artiklen i Søfart fredag
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078