23948sdkhjf

Dansk-panamansk agent: Kanaludvidelse vil radikalt forandre markedet

Det står lysende klart for danske Leth Suez’s Panama-agentur, at udvidelsen af Panama Kanalen vil få vidtrækkende konsekvenser for de nuværende handelsmønstre i shippingverdenen.
Agencias Continental spår, at den udvidede Panama Kanal vil få vidtrækkende konsekvenser for den globale shippingverden og åbne nye muligheder for Panama som en ny shippinghub. 

Danske Leth Suez’s samarbejdspartner i Panama er dog ikke meget for at lægge hovedet på blokken og komme med mere konkrete spådomme for effekten af den udvidede Panama Kanal.

”Hvad bliver effekten? Det er svært for os fra Panama at gætte, men det, vi hører, er, at alle eksperter er enige om, at ingen ved, hvad effekten bliver,” lyder det humoristisk fra Ricardo Lince Boyd, operationel leder og anden generation af det familieejede Agencias Continental-agentur, der blandt meget andet står for Leth Suez’s transitter gennem Panama Kanalen.

Men alle ved, at der kommer en større kapacitet på kanalen, så der kan gå større containerskibe igennem og ikke mindst tørlastskibe med dobbelt så stor kapacitet som den nuværende panamax-begrænsning.
 
Læs hele artiklen i Søfart 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078