23948sdkhjf

Blue Water overtager Rødby-firma

BWS vil 1. februar overtager NJK International Spedition & Transport
Blue Water Shipping i Esbjerg har igen været på indkøbstur og har senest overtaget virksomheden NJK i Rødby, der selv beskæftiger sig med projekttransporter som mere generel logistik og transportopgaver.
 
Blue water har allerede et stykke tid været etableret i Rødby. Bl.a. med henblik på at lande opgaver i forbindelse med bygningen af Femern-forbindelsen. 
 
Blue Water overtager formelt NJK 1. februar, og vil også overtage medarbejderstaben, der  fremover skal ledes af den hidtidige medejer Søren Krog. Men BWS vil også tilfører virksomheden nye medarbejder med henblik på vækst, pointeres det. Afdelingen i Rødby bliver i øvrigt formelt underlagt BWS afdeling i København.
 
Netop synergien har også stor betydning for beslutningen om at sælge virksomheden, siger stifter og tidligere medejer af NJK, Niels Jørgen Krog, som siden 2006 har drevet virksomheden sammen med sønnen Søren Krog.


”Vi har valgt at sælge virksomheden til Blue Water Shipping, som er et veldrevet og velkonsolideret selskab, fordi de har en profil, der matcher vores. Vi er overbeviste om, at sammenlægningen udvider vores service overfor kunderne på bil- og søfragt samt projektgods, og samtidig gavner vores medarbejdere. Vi får den ideelle partner, ikke mindst i forbindelse med Femern Byggeriet, som forventeligt får stor betydning for vores område”, siger Niels Jørgen Krog.NJKs aktiviteter består hovedsagligt af tre forretningsområder: Projektspedition, speditionsforretning på Østeuropa samt rundtursbiler mellem Tyskland, Sverige og Danmark. Udover de to ejere har virksomheden fem ansatte, som alle er tilknyttet kontoret i Rødby. @import url(http://soefart.dk/admin/cuteeditor/CuteEditor_Files/Style/SyntaxHighlighter.css);@import url(/code/global_admin.css);
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11