23948sdkhjf

Årsmøde med ønske om gode vækstvilkår

Til april holder Danske Maritime årsmøde, og her er fokus, hvordan politikerne kan give virksomhederne de bedste muligheder for at skabe den vækst, som politikerne selv efterspørger.
Danske Maritimes årsmøde, som holdes hos MAN Diesel & Turbo på Teglholmen til april, får et stort politisk fokus. Fra politisk side gæster erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF), Lene Espersen (K), Ole Sohn (SF), Preben Bang Henriksen (V) og Karin Gaardsted (S) årsmødet.
 
”Det bliver i høj grad et politisk arrangement, fordi vi gerne vil kigge på hvilket potentiale, der er for vores industri, og hvordan vi bedst udnytter det potentiale,” siger Cecilie Lykkegaard, projektleder ved Danske Maritime.
 
Årsmødet skal sætte særligt fokus på de vækstinitiativer, som regeringens vækstteam har foreslået. 
 
”Vi vil gerne have, at politikerne får mulighed for at høre virksomhederne fortælle, hvad der skal til for, at de genererer den vækst, som politikerne efterspørger. Vi vil gerne vise politikerne, at der på de markeder, hvor vores virksomheder arbejder, er nogle nye markedsmuligheder, og hvad der skal til, for at vi kan få det ud af markedsmulighederne, som vi ønsker,” siger Cecilie Lykkegaard.
 
Årsmødet kommer til at bestå af foredrag fra virksomhedsledere, politikere og institutioner samt en politisk debat om fremtiden for den danske maritime industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094