23948sdkhjf

EMUC samarbejder med sjællandsk kommune

Samarbejde med maritim klyngeorganisation skal styrke vækst og udvikling af den maritime sektor i Halsnæs Kommune.
Halsnæs Kommune er blevet medlem og indgår nu i et formelt samarbejde med den maritime klyngeorganisation Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC). Samarbejdet med EMUC forventes at bidrage til vækst og forretningsudvikling af især Hundested Havn, en af kommunens private arbejdspladser.
 
Det fremgår af en pressemeddelelse fra Halsnæs Kommune.
 
”Halsnæs Kommune har gennem de seneste år haft fokus på at skabe en erhvervspolitik, der tager udgangspunkt i virksomhedernes behov. Et led i dette fokus er blandt andet det samarbejde, vi nu har indledt med den maritime klyngeorganisation Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC).
 
Blandt andre Hundested Havn kan, som en af kommunens private arbejdspladser med et lovende vækstpotentiale, drage fordel af samarbejdet”, siger direktør Svend-Erik Nielsen, Halsnæs Kommune og fortsætter: 
”Vi ser EMUC som en stærk sparringpartner, når det handler om at få skabt de bedst mulige rammer for kommunens maritime virksomheder. Der, hvor vi som kommunal virksomhed har behov for yderligere kompetencer på det maritime område, står EMUC stærkt og kan bidrage til idé- og forretningsudvikling af det maritime erhvervssegment i kommunen”. 
 
Maritim kompetenceudvikling
Direktør for EMUC, Steen Sabinsky, byder Halsnæs Kommune velkommen hos den maritime klyngeorganisation. 
Steen Sabinsky udtaler, at det offentlig/private partnerskab mellem Halsnæs Kommune og Hundested Havn gør Hundested Havn til en interessant businesscase. Han ser frem til at det nye samarbejde bidrager til idé- og forretningsudvikling af de martime virksomheder i kommunen. 
 
”Det er især EMUCs identitet som den danske maritime udviklingsorganisation og vores tætte forbindelse til andre klynger, nationalt og internationalt, der kan være med til at bidrage til vækst og udvikling af den maritime sektor i kommunen”, siger Steen Sabinsky: ”Desuden deltager EMUC i flere nationale og internationale maritime udviklingsprojekter. Vi ligger derfor inde med den nyeste viden og tendenser inden for både det maritime såvel som områderne transport, logistik og maritim kompetenceudvikling. Eksemplet med Hundested Havn er en spændende businesscase, hvor vores kompetencer som videns- og forretningsnetværk kan være til gavn”.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485