23948sdkhjf

Krydstogtskib endelig til kaj

Carnival Cruise er ankommet til Mobile i Alabama efter hårde prøvelser på havet.
Krydstogtskibet Carnival Triumph er blevet trukket ind i havnen i Mobile, Alabama, efter at have tilbragt en hel uge i Den Mexicanske Golf på grund brand i maskinrummet. Det forårsagede strømafbrydelse og efterfølgende sammenbrud i de sanitære systemer om bord. Det efterlod passagererne i det, de selv kalder for ”djævelske forhold”. Efter branden opstod overløbende toiletter og nedløbsrør, oversvømmede kahytter og indvendige gange flød med spildevand.
 
Selv da skibet nåede i havn i Alabama, måtte de vente flere timer før landsætning. 
"Det var umenneskeligt," sagde passageren Jacob Combs til CNN.

Ifølge rederiet kunne det tage op til fem timer for at fjerne alle passagerer fra skibet, som blev efterladt med kun én fungerende elevator. Passagererne blev modtaget med varm mad, tæpper og mobiltelefoner.
Alle passagererne modtog ifølge The Carnival Cruise Lines administrerende direktør, Gerry Cahill, 500 dollars hver til at kompensere for "de meget udfordrende omstændigheder" om bord.

"Vi er meget ked af, hvad vores gæster har måttet gennemgå," sagde Cahill ifølge CNN.
Nu skal man i gang med at finde årsagen til, at branden opstod. Det var det samme krydstogtrederi, der stod bag Costa Concordia, skibet der forliste sidste år i Italien, da 32 mennesker omkom.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094