23948sdkhjf

Martec åbner dørene til DESMI og til skolen

Info-arrangementer om maskinmester- og energiteknologuddannelsen i Frederikshavn.
Nu er det muligt at tage den højaktuelle uddannelse som Energiteknolog på Martec i Frederikshavn. 

Martec afholder derfor to Åbent Hus-arrangementer i dette forår. 

Det skriver skolen i en pressemeddelelse.

Det ene arrangement foregår den 28. februar  i samarbejde med en af Danmarks ældste teknologi virksomheder - DESMI A/S i Nørresundby.

Her vil virksomheden bl.a. vise rundt i produktionshallen, hvor der produceres pumper til hele verden. Martec vil ved samme lejlighed præsentere studiet og dets opbygning. Man kan også møde en dimmitent fra Martec i 2012, som i dag er ansat hos DESMI og høre om livet og arbejdsopgaverne som maskinmester.  Arrangementet løber af stablen kl. 17-20.

En uge efter følger det traditionelle åbent hus på skolen på Hånbækvej den 7. marts. Her kan interesserede få et indblik i skolens miljø, lærere, elever og se de mange laboratorier og værksteder. Der vil også blive holdt uddannelsesoplæg og være mulighed for studievejledning. Der er åbent for alle kl. 18-20.

Arrangementerne omhandler både maskinmester-studiet og den nye uddannelse til energiteknolog, der som noget nyt udbydes hos Martec i samarbejde med UCN. 

Energiteknologer kan på to år blive kvalificeret til at arbejde målrettet med energioptimering og energiteknik. Uddannelsen retter sig både mod unge med en gymnasiel baggrund, men også mod f.eks. håndværkere og andre erhvervsuddannede, som ønsker opkvalificering. Og så er uddannelsen samtidig adgangsgivende til maskinmester-studiet.

Begge arrangementer er gratis, men arrangementet hos DESMI kræver tilmelding til pmr@martec.nu senest 26. februar. 

Læs mere på www.blivmaskinmester.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094