23948sdkhjf

Ordrer for 220 millioner kroner placeret lokalt på Djursland

Anlægsarbejdet med at opføre Anholt Havmøllepark skaber ringe i vandet blandt projektets leverandører – og ikke mindst lokalt.
Allerede inden Anholt-projektet tog sin begyndelse i Grenaa i 2010, besluttede ildsjæle i lokalområdet sig for – med støtte af en visionær kommunal erhvervsudviklingspolitik – at etablere et netværkssamarbejde mellem de lokale leverandører; et helt nyt og helt unikt initiativ i form af en paraplyorganisation under navnet Djurs Wind Power.

Formålet med Djurs Wind Power har været og er at sikre, at så mange opgaver som muligt – både under byggeriet og driften af havmølleparken – bliver løst kvalificeret af lokale leverandører.

Netværket tæller i dag 32 leverandører, som spænder bredt fra tømrer- og muremesterforretninger, transport- og logistikfirmaer, kranleverandører og advokater til hoteller, lufthavn og færgelinjer for blot at nævne nogle.

Og succesen med netværkssamarbejdet Djurs Wind Power er helt målbar. Virksomhederne har indtil dags dato indhentet ordrer for 220 millioner kroner, ligesom der er skabt ca. 50 nye arbejdspladser.

Kilde: DONG Energy


Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078