23948sdkhjf

Lidl's rederi udvider med jernbanetransport

Supermarkedskædens rederi går nu på land med jernbanetransport mellem Adriaterhavet og østrigsk knudepunkt

Lidl-shippingfirmaet Tailwind Shipping Lines fortsætter med at udvide forretningen. Foruden opbygning af en containerskibsflåde har det nu også skudt gang i fragt på skinner med en jernbanetjeneste.

Det skriver Splash247.

Jernbanetjenesten, der henvender sig til speditører og shipping-selskaber, opererer mellem den slovenske havn Koper og fragtterminalen i den østrigske by Graz med fem ugentlige afgange hver vej.

- Med den direkte jernbaneforbindelse mellem disse strategisk ideelt beliggende fragtcentre, positionerer vi os selv som en intermodal serviceudbyder for alle dem, der har containere transporteret mellem Middelhavet og Øst- og Sydøsteuropa, udtaler Christian Steindl, der er adm. direktør for Tailwind Intermodal.

Supermarkedskæden Lidl grundlage Tailwind Shipping Lines i 2022 og lagde fra land med fire skibe, post-panamax'ere, på mellem 3.800 og 5.600 TEU indsat på ruter mellem Kina og Europa.

Rederiet har for nylig fortsat sit vokseværk på havet ved at chartre skibe fra tyske redere i både nye og ældre udgaver. Det råder nu over ni skibe med en samlet kapacitet på 40.000 teu.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094