23948sdkhjf

ÆrøXpressens fremtid behandlet på lukket byrådsmøde

Byrådet i Ærø Kommune har behandlet lukket punkt på dagsorden, der angiveligt handlede om kommune skal overtage rederiet ÆrøXpressen

Økonomien skranter for ÆrøxXpressen, der lider under stor gæld, der blandt andet har betydet, at rederiet har sagt farvel til den administrerende direktør, så der kan være penge til at betale renterne.

Borgmester vil bevare færgerute til Ærø

Der er betydelige lokale interesser, der ønsker ruten bevaret, men byrådet er stærkt splittet i spørgsmålet. Det skriver fyens.dk.

På et lukket møde i byrådet i sidste uge blev punktet angiveligt behandlet, men politikerne vil ikke sige noget om forløbet af mødet, eller om der blev besluttet noget, om ÆrøXpressens overlevelse. Tidligere har borgmester Peter Hansted (S) givet udtryk for et ønske om at bevare færgeruten, men på mødet i sidste uge var han angiveligt imod planer om, at kommunen skulle overtage driften. 

For overtagelse skulle angiveligt være Flemming Boye (DF) og Knud Borck (P), der ønsker sagen kommer på dagsordenen i kommunalbestyrelsen den 19. april.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078