’Hammershus’s passageraptering er hovedsageligt placeret på dæk 7. Forreste brandzone rummer cafeteriet og øvrige siddeområder. Layoutet er i vid udstrækning baseret på åbent plan-princippet med optimalt lysindfald og udsyn fra store vinduer i tre retninger og med gennemsyn gennem alle områdets opdelinger.
Læs mere: Bornholms nye natfærge i dobbel...
GALLERI: Molslinjen bringer åbent plan til nyt niveau
NYBYGNING: Det er lykkedes lave et stort sammenhængende lyst og attraktivt passagerområde, hvor passagerne også kan følge med i madlavningen
19
Billeder
Vue på tværs af cafeteriaet, der om dagen har optimal udsigt i tre retninger. Det samlede catering- og loungeområde er indrettet efter åben plan-princippet, men består samtidigt af flere selvstændige områder. Bl.a. til rejsende med hund eller allergikere. Ifølge kontrakten skal det være tilladt at indtage medbragt mad i området på Køge-ruten. Foto: Søren L. Hviid
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement