23948sdkhjf

Mols-Linien går i offensiven

Mols-Linien anskaffer en af verdens største katamaranfærger og går dermed i offensiven efter flere svære år
Efter en turbulent periode tager Mols-Linien et offensivt spring fremad med anskaffelsen af langt større tonnage primært til ruten mellem Aarhus og Odden.

Stigende trafik har fået Mols-Linien til at anskaffe en af verdens største katamaranfærger, der hovedsagligt skal sejle mellem Aarhus og Odden og i mindre omfang også på ruten Ebeltoft-Odden. Skibet, som bliver den største hurtigfærge i Danmark, ventes i drift engang i maj, og med anskaffelsen udvider rederiet kapaciteten med næsten 100 pct.

Den nye superfærge, som i dag hedder Norman Arrow, sejlede tidligere mellem Portsmouth og Le Havre. Skibet er 112 m langt og kan tage 417 personbiler, hvilket er næsten dobbelt så mange som Max Mols, den største af rederiets nuværende tre færger. Inklusive besætning kan der være 1.200 personer om bord på det nye skib – Max Mols kan rumme 780 personer.

Samtidigt meddeler Mols-Linien, at hovedsædet flyttes fra Ebeltoft til Aarhus. Flytningen får betydning for ca. 30 medarbejdere, der arbejder i Ebeltoft. De får alle tilbud om at flytte med.
 
Læs mere i Søfart fredag
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078