23948sdkhjf

Rednings-helikopter i aktion

På 1-1-2 dagen den 11. 2 byder den offentlige del af programmet på en redningsdemonstration med helikopter ved Københavns Havnebassin ud for Fisketorvet kl. 11.00 til 11.15.
Fra 11.00 til 15.00 er der åbent hus på Christiansborg Slotsplads. Her bliver det muligt at møde politi, brand og redning, akutberedskab, forsvar, Folketinget, regionsrådene og kommunerne. 

Flyvevåbnet og Søværnet deltager også i en fælles udstilling.
På Christiansborg Slotsplads og Højbro Plads vil folketingspolitikere ”tilfældigvis” komme galt af sted og blive involveret i biluheld og rammes af hjertestop.
Det er Forum for Samfundets Beredskab (FSB) der for fjerde gang afholder 1-1-2 dag. FSB udarbejder analyser om Search and Rescue (SAR) med fokus på samtænkning af opgavefunktioner og hvordan SAR kan bistå og understøtte det civile samfunds beredskab. 
Dagen afsluttes med et møde i Folketingets Fællessal, hvor politikere og repræsentanter fra beredskabet mødes for at udfordre traditioner og vanetænkning, herunder sætte fokus på en række relevante og aktuelle problemstillinger i samfundets beredskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079