23948sdkhjf

Martec og EMUC i samarbejde

MARTEC bliver en del af projekt Danmarks Maritime Klynges eksterne projektgruppe.
Formålet med projekt Danmarks Maritime Klynge (DKMK) er at understøtte og bidrage til udvikling af de maritime kompetencer i Danmark. 

Dette gælder såvel regionalt som nationalt. Hensigten er at der igennem projektperioden skal udvikles nye projekter og initieres nye indsatser inden for den maritime sektor, med henblik på at fastholde og øge arbejdspladser i Danmark. 

”Projektet er igangsat med det formål at styrke den danske maritime sektors konkurrenceevne gennem udvikling af de maritime kompetencer. Ved at etablere en ekstern projektgruppe, kan vi sikre at disse indsatser bliver langt bredere integreret, og dermed får en langt større effekt. På den måde får projektet en national effekt, til trods for dets regionale afsæt i Hovedstaden”, udtaler Merete Vestergaard, EMUC.

”MARTEC ser frem til at indgå i den eksterne projektgruppe for projektet Danmarks Maritime Klynge”, siger Pia Ankerstjerne direktør for MARTEC – det maritime og polytekniske uddannelsescenter i Nordjylland. 

”Erhvervsrettet kompetenceudvikling er et fokus område for MARTEC, og det passer rigtig godt ind i målsætningerne for Danmarks Maritime Klynge projektet. MARTEC har, sammen med de øvrige maritime uddannelsesinstitutioner i Nordjylland, ansvar for at udbyde maritime uddannelser og vi stiller samtidigt relevant efteruddannelse- og kompetenceudvikling til rådighed, så den positive vækst og udvikling indenfor de maritime erhverv i den nordjyske regionen kan fortsætte.” 


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156