23948sdkhjf

Lektor: Miljøkrav kan føre til flere nordjyske arbejdspladser

Henrik Riisgaard fra Aalborg Universitet fortæller i dag i Nordjyske, at han ser store muligheder for at skabe flere arbejdspladser i det nordjyske gennem de nye miljøkrav
De skærpede miljøkrav indenfor skibsfarten vil kunne føre til mange nye arbejdspladser i det nordjyske, forudser studielektor på Institut for Planlægning på Aalborg Universitet, Henrik Riisgaard, i et interview med Nordjyske i dag. Her fortæller han, at i og med Danmark er en stor søfartsnation, samtidig med at vi er helt fremme, hvad angår miljø og bæredygtighed, har vi ifølge ham et stort potentiale i at gøre skibsfarten mere miljørigtig, og derved skabe flere nye arbejdspladser.

Han mener, at med det antal skibe der hvert år runder Skagen, vil det ikke kræve at der skal en stor procentdel i land for at ændre dem, så de lever op til de nye miljøkrav, før det kommer til at kaste nordjyske arbejdspladser af sig. I artiklen nævnes blandt andre Alfa Laval Aalborg og Desmi i Nørresundby som værende nordjyske virksomheder der allerede har en stor ekspertise inden for miljøløsninger.
 
Frem til 17. august står Henrik Riisgaard desuden i spidsen for en konference og sommerskole, som Aalborg Universitet afholder i samarbejde med blandt andet Marcod i Frederikshavn og Erhvervshus Nord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094