23948sdkhjf

Pirater sender høfligt brev til rederi

Et brev fra en piratgruppe til et rederi viser et akavet forsøg fra piraternes side på at virke høflige og business-mindede
En nyhed fra New York Daily News viser, at nogle somaliske pirater muligvis har haft hovederne begravet i Emma Gads ”Takt og tone”.

I et brev sendt til rederiet, som Reuters har opsnappet, skriver piraterne i en tone, der ikke helt er i overensstemmelse med den brutalitet der kendetegner de bevæbnede piraters angreb. Det er derimod yderst høfligt og business-agtigt.
 
Brevet er adresseret til ”To Whom It May Concern” (på dansk: Til hvem det måtte vedrøre”, og fortsætter med at skrive ”Congratulations to the Company/Owner” (på dansk: Tillykke til virksomheden/ejeren) og byder efterfølgende ”velkommen” til Pirate Action Group.
 
Derefter prøver piraterne på akavet engelsk at forsikre modtagerne om, at de ikke skal frygte dem, med ordene ”Do not imagine that we are making to you intimidation”.Brevet afsluttes til sidst med ”best regards” fra Jamal Faahiye Culusow, mens et segl stemplet nederst indeholder et dødningehoved og krydsede sværd.
 
En løsesums-forhandlingsekspert udtaler til New York Daily News, at det giver mening for piraterne at fremstå professionelle. Han forklarer, at hvis de fremstiller sig selv som værende nogen der vil leve op til deres aftale, er der større sandsynlighed for, at de vil få udbetalt en løsesum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079