23948sdkhjf

A2Sea’s og Siemens’ dobbeltpremiere succesfuldt afsluttet

Sea Installer og nye 6 MW havmøller havde dobbeltpremiere på Gunfleet Sands. Nu flytter A2Sea deres nye installationsfartøj til Anholt Havmøllepark.
A2Sea’s nye installationsfartøj Sea Installer har netop færdiggjort testopsætningen af to Siemens Wind Power 6 MW havmøller på Gunfleet Sands i farvandet ud for det syd østlige England.

Opgaven var helt speciel, da der var tale om en premiere for A2Sea’s nybygning Sea Installer, som sammen med et kommende søsterskib, er A2Sea’s store ”anden generations tonnage” satsning, som skal sikre rederiets kapacitet til de kommende års mange havmølleprojekter .

Samtidigt var opsætningen af de to havmøller også en verdenspremiere for Siemens Wind Power. Det var nemlig første gang, at mølleproducentens gigantiske 6 MW gearløse havmølle blev rejst offshore.

”Installationen af de to 6 MW møller er et skridt ind i fremtiden for offshore vind. Møllerne bliver hele tiden større, og fremtidens offshore parker kommer til at ligge stadig længere væk fra kysten. Dette kræver mere fleksible skibe som Sea Installer. Vi er stolte af at være en del af testopsætningen af fremtidens havmøller, og vi er meget tilfredse med den flotte indsats fra såvel vores egen besætning og teamet fra Siemens,” siger Jens Frederik Hansen, CEO i A2Sea.

Sea Installers næste opgave bliver på Anholt Havmøllepark, hvor fartøjet skal være frem til april, inden det forhaler til Det Irske Hav. Her er skibet sluttet i forbindelse med West of Duddon Sands-projektet frem til medio 2014.

Kilde: A2Sea

Læs også:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095