23948sdkhjf

Norden gennemfører købet af Thorco Projects

Rederiet Norden har nu flere tilbud på hylderne efter overtagelsen af Thorco Projects

Thorco Projects er nu en integreret del af rederiet Norden, der opkøbte selskabet tidligere på året. Det oplyser Norden i en meddelelse om overtagelsen, der endeligt er godkendt af myndighederne.

Første opkøb

Aktiviteterne i Thorco Projects føres videre i forretningsenheden Freight Services & Trading i Norden.

- Vi er glade for at afslutte det første opkøb i Nordens 152 år gamle historie og byde velkommen til vores nye kollegaer, som tilfører et væld af højt kvalificerede kompetencer og knowhow, hvilket gør os i stand til ikke blot at udvide vores portefølje til alle ikke-containerlasttyper, men også få gavn af de fælles kommercielle synergier for yderligere at vækste vores forretninger til gavn for vores kunder, siger Jan Rindbo, CEO hos Norden i meddelelsen.

Thorco Projects turbulente rejse blev vendt fra fiasko til succes

Nyt kontor

Opkøbet betyder blandt andet, at Norden nu kan tilbyde fragt inden for specialiserede stykgodssegmenter såsom stykgods, stål og vindenergirelateret last, hvor flere fragtpakker fra forskellige kunder typisk kombineres til enkelte forsendelser, såkaldt parcellering.

Rederiet Norden opkøber Thorco med 30-40 skibe

- I dag slutter vi os til Norden , og vi er alle begejstrede for at være en del af en førende organisation, som vil gøre os i stand til yderligere at styrke vores kundetilbud, siger Thomas Mikkelsen, Head of Projects & Parcelling hos Norden - tidligere CEO i Thorco Projects. 

Med i købet får Norden også et kontor i Bremen, der bringer antallet af globale kontorer op på 14.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078