23948sdkhjf

Danskerudskiftning i maritimt lobbyorgan

Kim Scheibel fra Hempel tager over i formandskomitéen hos SEA Europe efter Lars Skytte Jørgensen, som er holdt op hos Alfa Laval

Danske Kim Scheibel fra Hempel nu er en af i alt otte SEA Europe-næstformænd, som hver især repræsenterer dele af den maritime industri i Europa. 

Udpegningen skete på den maritime industris fælleseuropæiske organisations netop afholdte generalforsamling, hvor den hollandske formand René Berkvens blev genvalgt.

Det oplyser Danske Maritime i en pressemeddelelse.

- Når vi ser på de muligheder, vi har foran os – blandt andet hvordan vi kan gøre industrien mere bæredygtig globalt, men også kvaliteten og spektret af branchens nøgleaktører her i Europa – er jeg begejstret for, hvad vi kan opnå ved at samle vores kræfter. At arbejde hen imod en ny, fælles ambition vil styrke den maritime industri som helhed og give vores region mange gode fordele, siger Kim Scheibel, der har titel af Customer Futurist hos Hempel.

Globalt udsyn og klare holdninger

Danske Maritimes adm. direktør Jenny Braat sidder fortsat i bestyrelsen for SEA Europe, og hun ser frem til samarbejdet med Kim Scheibel og den øvrige formandskomité:

- Vi får travlt – det er der slet ingen tvivl om – og jeg er glad for, at Danmark og SEA Europe får en ny og særdeles kompetent mand med i arbejdet. Kim kommer jo fra en virksomhed med stort globalt udsyn og klare holdninger til bæredygtighed, siger Jenny Braat.

Kim Scheibel afløser Lars Skytte Jorgensen, som tidligere var ansat hos Alfa Laval, men nu har forladt den maritime branche til fordel for et job hos Aalborg Forsyning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127