23948sdkhjf

Høj søgang på generalforsamling i Ærøxpressen

Bølgerne gik højt, da Ærøxpressen holdt generalforsamling om selskabets fremtidige økonomi 

Der blev skudt med skarpt fra Ærøxpressens formand, Claus Peter Skov, da han fremlagde sin årsberetning i forbindelse med generalforsamlingen i det lille rederi, der sejler mellem Marstal og Rudkøbing.

Ikke mindst var formanden ude med riven i forhold til Ærøs politikere, som efter formandens betragtning kun i ringe grad var interesseret i færgedriftens overlevelse.

"Tænk jer om"

- Når man ser på kommunen, vil jeg sige, at jeg vil opfordre jer til at tænke jer rigtig godt om, inden i sætter jeres kryds ved næste valg. Det må handle om at vælge nogen, der som minimum vil alle det godt, lød opfordringen fra Claus Peter Skov til generalforsamlingen ifølge Fyns Amts Avis.

Borgmester vil bevare færgerute til Ærø

Stå for sig selv

Borgmester Peter Hansted (S) i Ærø Kommune har dog ikke meget til overs for udfaldet fra Claus Peter Skov.

- Det synes jeg bare, vi skal lade stå for sig selv. Det er Claus' mening om det, og det har jeg ingen kommentarer til, siger borgmesteren til Fyns Amts Avis.

Banker holder kriseramt færgeselskab flydende

På generalforsamlingen kom det endvidere frem, at færgedriften er sikret sommeren over trods store huller i økonomien, men ved blandt andet at konvertere gæld til aktier har rederiet fået nedbragt nogle af sine store renteudgifter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129