23948sdkhjf

Bunkerlegende køber skonnert til mødelokale

USTC-milliardæren Torben Østergaard-Nielsen netop har erhvervet skonnerten 'Fionia af Middelfart' som vartegn og mødefacilitet

Rederiet United Shipping & Trading Company (USTC) har netop fået et nyt vartegn og facilitet til afholdelse af møder med erhvervelsen af skonnerten 'Fionia af Middelbart'. Skonnerten har fået plads på bryggen umiddelbart ved selskabets hovedkvarter i Middelfart.

Det fortæller Fyns Stiftstidende.

Næste generation rykker op i topledelsen af USTC

Hjertesag

Den næsten 30 meter lange skonnert er bygget i 1904 på Kofoedsværft i Faxe Ladeplads, og har blandt andet tjent som udflugtsskib og som vartegn for en række virksomheder - og nu også USTC.

Uni-Tankers lander bedste resultat nogensinde

- Selv om købet af 'Fionia' har været en hjertesag for mig, så er det samtidig et flot vartegn at have liggende. Både for Middelfart by og så her ved vores hovedsæde, når nu vi er en maritim koncern, siger Torben Østergaard-Nielsen til Fyns Stiftstidende.

 

Senest har skonnerten været på værft i Hvide Sande, hvor skibet har gennemgået en gennemgribende renovering og blandt andet blevet opdateret med moderne av-faciliteter og internet, fortæller avisen.

Skipper på skonnerten er Allan Lundgaard, der også tidligere har stået for sejlads med 'Fionia', og som nu er kommet med over i USTC-koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094