23948sdkhjf

Verdens største krydstogtskib indleder prøvesejladser

I denne uge slippes verdens største krydstogtskib, 'Icon of the Seas', fri i farvandet ud for Meyer Turku-værftet i Finland

Meyer Turku-værftet oplyser i opslag på sociale medier, at de i denne uge indleder prøvesejladser med verdens største krydstogtskib, 'Icon of the  Seas'.

Verdens største krydstogtskib klar til prøvesejlads

Når krydstogtskibet er færdigt, vil 'Icon of the Seas' være det største krydstogtskib, der nogensinde er bygget målt i bruttotonnage. 

Prøvesejladsen skal blandt andet bruges til at teste de systemer, som ikke kan testes på værftet som motorer og manøvreregenskaber. Desuden testes også skibets navigations- og stabiliseringssystemer, og der måles for niveauer af støj og vibrationer.

LNG og brændselsceller

"Prøvesejladser er en af de vigtigste milepæle på et skibs vej til færdiggørelse. Prøvesejladser er en måde at teste alle skibets funktioner på, som ikke kan testes, mens de ligger til kaj, og at alle funktioner ombord fungerer efter hensigten," skriver værftet på de sociale medier.

Verdens største krydstogtskib får danske tæpper

'Icon of the Seas' er på 250.800 bruttotons og har motorer, der anvender flydende naturgas (LNG) og brændselscelleteknologi.

Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094