Madlavningskursus for skibsassistenter og hovmestre 8.-9. maj
I alt DKK 4.500 ekskl. moms
“Uanset om du er ret ny i kabyssen eller er vant til at tilberede mad om bord, giver kurset dig nye idéer og viden, som du nemt kan bruge i det daglige. Kurset tager udgangspunkt i de officielle kostråd, og vi vil have fokus på madens smag.”
— Kok Simon M. Philipsen
SEA HEALTH & WELFARE (Handelsflådens Arbejdsmiljø- og Velfærdsråd) er sammen med Simons Kogeskole klar med et nyt to-dags madlavningskursus. Kurset holdes 8.-9. maj i Herlev.
Deadline for tilmelding er 16. april 2025.
Kurset henvender sig både til skibsassistenter og hovmestre, som er ansvarlige for den daglige madlavning om bord på et skib. Så selvom du måske er erfaren hovmester, kan du stadig forvente at få nye idéer og viden, og blive endnu bedre i et køkken ved deltagelse i kurset.
Det gør vi ved at dele færdigheder og inspiration til nye tilberedningsmetoder, opskrifter og råvarer, så du som mad-ansvarlig kan tilberede nærende og velsmagende mad ombord, også på skibe, hvor pladsen er trang i kabyssen.
Kurset vil bestå både af praktisk undervisning og teori. Vi tager udgangspunkt i de officielle kostråd, og hovedtemaet er madens smag. På kurset laver og smager vi mad sammen og du får opskrifter, køkkentricks og øvelser, som du nemt kan tage med hjem på skibet.