23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Madlavningskursus for skibsassistenter og hovmestre 8.-9. maj

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Periode(r)
8. maj 2025 9. maj 2025

“Uanset om du er ret ny i kabyssen eller er vant til at tilberede mad om bord, giver kurset dig nye idéer og viden, som du nemt kan bruge i det daglige. Kurset tager udgangspunkt i de officielle kostråd, og vi vil have fokus på madens smag.”
— Kok Simon M. Philipsen

SEA HEALTH & WELFARE (Handelsflådens Arbejdsmiljø- og Velfærdsråd) er sammen med Simons Kogeskole klar med et nyt to-dags madlavningskursus. Kurset holdes 8.-9. maj i Herlev.

Deadline for tilmelding er 16. april 2025.

Kurset henvender sig både til skibsassistenter og hovmestre, som er ansvarlige for den daglige madlavning om bord på et skib. Så selvom du måske er erfaren hovmester, kan du stadig forvente at få nye idéer og viden, og blive endnu bedre i et køkken ved deltagelse i kurset. 

Det gør vi ved at dele færdigheder og inspiration til nye tilberedningsmetoder, opskrifter og råvarer, så du som mad-ansvarlig kan tilberede nærende og velsmagende mad ombord, også på skibe, hvor pladsen er trang i kabyssen. 

Kurset vil bestå både af praktisk undervisning og teori. Vi tager udgangspunkt i de officielle kostråd, og hovedtemaet er madens smag. På kurset laver og smager vi mad sammen og du får opskrifter, køkkentricks og øvelser, som du nemt kan tage med hjem på skibet. 

 

SEA HEALTH & WELFARE
Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28878923

Kontaktperson

SHT
Sara Holm Tandrup
sta@shw.dk

Undervisningsadresse

Brønnum
Ellekær 10
2730 Herlev
Hovedstaden
Danmark

Send til en kollega

0.047