23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Resiliens: Fra beredskab og krisestyring til fortsat drift

I alt DKK 32.990 ekskl. moms
Stand
Ny
Referencenr.
SIO15503
Periode(r)
25. november 2024 3. december 2024
25. november 2024 3. december 2024
I en verden præget af stigende usikkerhed, globale kriser og uforudsigelige hændelser bliver beredskabsplanlægning, krisestyring og fortsat drift stadig vigtigere for virksomheder og organisationer.

Dette kursus giver deltagerne praktiske værktøjer og strategier til at navigere i et komplekst risikobillede, herunder naturkatastrofer, cyberangreb, pandemier og andre kritiske hændelser, der truer virksomhedernes evne til at operere og eksistere.

Modul 1: Beredskabsplanlægning i praksis: Beredskabsplanlægning handler om at udvikle et robust internt beredskab med dertilhørende planer, der gør din virksomhed/organisation i stand til at forberede sig på og reagere effektivt over for forskellige risici.
I en tid, hvor trusler kan opstå fra både interne og eksterne kilder, vil deltagerne på kurset lære at identificere relevante risici og udarbejde strategier, der minimerer deres potentielle påvirkning på den daglige drift.
 
Modul 2: Krisestyring i praksis: Krisestyring træner deltagerne i hurtigt og effektivt at håndtere krisesituationer for at beskytte virksomhedens/organisationens medarbejdere, værdier og omdømme. I en verden præget af uforudsigelige hændelser er det afgørende at kunne organisere en effektiv krisestyring og kommunikere klart under pres. Kurset i krisestyring i praksis har i høj grad fokus på håndtering af en kritisk hændelse på ledelsesniveau.
 
Modul 3:  Business Continuity: Med et kursus i plan for fortsat drift sikres det, at virksomheder/organisationer kan opretholde deres vigtigste aktiviteter og fortsætte driften, selv når de står over for alvorlige forstyrrelser. I en globaliseret økonomi, hvor sammenbrud i forsyningskæder og markedsfluktuationer er udbredte, er det vitalt at have en plan for fortsat drift for at beskytte virksomhedens bundlinje og fastholde kunderne.

Kursusmål: At styrke deltagernes evne til at udvikle og implementere effektive strategier inden for beredskabsplanlægning, krisestyring og forretningskontinuitet. Målet er, at de kan beskytte deres virksomhed eller organisation mod et bredt spektrum af globale udfordringer og sikre deres langsigtede succes.

Du sparer 5.663 kr. ved at købe kurserne/modulerne som en samlet pakke, men de kan også tages enkeltvis:
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Hvidovre, DBI Middelfart, Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Danmark

Send til en kollega

0.049