23948sdkhjf
Del siden
Kursus

CTS-anlæg - i teori og praksis

I alt DKK 4.290 ekskl. moms
Periode(r)
28. november 2024 28. november 2024

Deltag i en effektiv kursusdag med fokus på optimal drift og avanceret styring.

(Dette kursus indgår i Varmemester-uddannelsen, der gennem fire kurser giver mulighed for efteruddannelse inden for varmeområdet med fokus på lavt energiforbrug, effektiv køling, indkøb og brug af automatik samt korrekt drift af varmtvandsanlæg. De tre øvrige kurser i Varmemester-uddannelsen er Varmeanlæg og installationer, Dynamisk indregulering af installationer og Brugsvandsinstallationer.)

Hvis kurset er fuldt booket, kan du kontakte Søren Iversen på tlf. 72 20 24 80 / sni@teknologisk.dk for at blive tilføjet en venteliste.

CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) anvendes i forskellige former til overvågning og styring af ventilations-, varme-, køle- eller brugsvandsanlæg. Der eksisterer desværre en del myter og berøringsangst omkring CTS-anlæg. På dette kursus arbejder vi aktivt med flere CTS-anlæg. Hver deltager får mulighed for at indstille alt fra ugedrift til fremløbstemperaturer, samtidig med at anlæggenes forskellige muligheder belyses og drøftes.

Deltagergruppe Kurset er særligt udviklet til personer, der arbejder med varme-, ventilations- og brugsvandsinstallationer og ønsker at udvide deres viden om CTS-anlæg. Kurset henvender sig også til personer, der arbejder med overordnede energibesparelser i virksomheder, kommuner og ejendomme og eventuelt overvejer etablering af CTS-anlæg. Der kræves ikke særlige matematiske færdigheder.

Teknologisk Institut - Energi og Klima
Gregersensvej
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Kristian Kærsgaard Hansen
Civilingeniør
+45 72202462 kristian.k.hansen@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Sjælland
Danmark

Send til en kollega

0.047