23948sdkhjf

Millionoverskud i DanPilot

Isdækkede farvande var med til at gøre de første måneder af 2011 svære for DanPilot, der alligevel realiserede et overskud på 23,3 mio. kr.
Årets resultat for 2011 blev et overskud på 23,3 mio. kr., hvilket svarer til en forbedring af resultatet med 16,5 mio. kr. i forhold til året før. Et godt resultat, vurderer DanPilots direktør Lars S. Ahrendtsen.
 
”Vi har gennemført effektiviseringer, der har forbedret driften, og haft generelt højt fokus på omkostninger i alle led. I lyset af den globale økonomiske krise, anser vi derfor resultatet for tilfredsstillende,” udtaler han.
Fra januar til slutningen af marts så 2011 ellers iskold ud for DanPilot. Starten af året var præget af begrænset trafik som følge af isdannelser i de danske farvande. Selv i den Botniske bugt så det skidt ud, da en stor mængde tanskibe var frosset fast. Men det hele vendte, da tøvejret kom, og efterspørgslen steg dramatisk. Faktisk blev det så voldsomt, at skibe lå i kø for at blive lodset gennem de danske farvande, fortæller Lars S. Ahrendtsen.
 ”Det har været en udfordring at finde en god balance i driften med den meget svingende efterspørgsel, men heldigvis har vi, samlet set, haft øget aktivitet i 2011 på otte procent,” fortæller han.

Læs mere i Søfart fredag 
 
Læs også:
DanPilot åbner ny lodsstation i Korsør

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066