23948sdkhjf

EMUC inviteret til Island

EMUC til Nord Atlantisk Marine Klynge møde på Island den 23. og 24. maj 2012.
Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) er blevet inviteret til Island for at deltage i det første komitemøde for projektet ” North Atlantic Marine Cluster”. 

Projektet er støttet af NORA og Nordic Innovation og drejer sig at kortlægge marine klynger i Nordatlanten, styrke klyngernes indbyrdes relationer, udbygge fora til kommunikation af klyngernes aktiviteter, indbyrdes benchmarking, samt udvikling af et stærkere netværk i havet og i den marine sektor.

Projektet dækker over et område i Nordatlanten fra Vest Canada over Grønland, Færøerne, Scotland og Irland hen til Norge, Danmark og Finland I øst.

Det Nordatlantiske område tegner sig for 5,7 pct. af verdens marine areal. Fangst målt i unit per areal er 2,3 gange højere end det globale gennemsnit. Et stærkere samarbejde mellem marine/maritime klynger i Nordatlanten kan blive et middel til forbedret ydelse for de nordatlantiske marinebeslægtede industrier i den globale marine sektor. Projektets vision er at opbygge langsigtede relationer mellem Nordatlantiske marine og maritime klynger med vægt på både B2B og forskning til forretning samarbejde.  
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093