23948sdkhjf

Kattegatruten udvider med hurtigfærge

Tysk rederikoncern skærper konkurrencen med Mols-Linien.
Kattegatruten udvider til maj sin kapacitet mellem Aarhus og Kalundborg markant, når selskabet indsætter hurtigfærgen Dolphin Jet med plads til 238 biler og 774 passagerer. Færgen skal supplere Kattegatrutens eksisterende ro/paxfærge, som rederiet har drevet på ruten siden september 2011.

Ifølge rederiet får hurtigfærgen en overfartstid på 1 time og 30 minutter. Og med en direkte og mindre belastet vejforbindelse mellem Kalundborg og København forventer Kattegatruten en rejsetid mellem Aarhus og hovedstaden på 2 timer og 45 minutter.

”Antallet af erhvervsrejsende med møder i hovedstaden og i vækstområderne i Østjylland betyder stigende trafik på tværs af Danmark. Det har skabt et behov i markedet for flere pladser til passagerer med ud- og hjemrejse samme dag. Med vores afgangstider og en attraktiv samlet rejsetid mellem Aarhus og hovedstadsregionen tror vi på, at hurtigfærgen bliver et konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende forbindelser mellem landsdelene,” forklarer Operations Manager Birte Dettmers fra Kattegatruten, der er en del af rederikoncernen FRS Group.

FRS Group driver færgefart flere steder i Europa. Dolphin Jet har senest besejlet en rute mellem Tarifa i Spanien og Tanger i Marokko.

Læs mere i Søfart fredag

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.006