23948sdkhjf

Nordic Tankers sælger fra

Overdrager alle kemikalieaktiviteter til investeringsfonden Triton
Nordic Tankers har frasolgt alle sine kemikalietankaktiviteter til investeringsfonden Triton, der i forvejen ejer rederiet herning shipping,  for et samlet beløb på 30 mio. USD.
Kemikalietankaktiviteterne  omfatter ni ejede skibe, hele organisationen på 140 medarbejdere samt de værdier, der er repræsenteret via lastkontrakter og charteraftaler.
Tilbage i Nordic Tankers blive produkttankaktiviteterne, hvor fem enheder drives af Maersk Tankers i Handysize Poolen. Een LR1-tanker drives af Hafnia Tankers i Straits Tankers Pool. Fremtidigt vil det fortsættende selskab lyde navnet Nordic Shipholding. Det sker med henvisning til, at det fortsættende selskab alene vil være et administrativt selskab, der ikke har et kommercielt navn nødigt. Der er endvidere indgået aftale med selskabet Tankers Inc om, at dette selskab forestår den administrative og kommercielle overvågning af aktiviteterne.
Det er ifølge en talsmand fra Triton III-fonden meningen, at sammenlægge aktiviteterne i Nordic Tankers med dem i herning shipping. Det fælles selskab får Nordic Tankers nuværende formand, Tommy Thomsen, som CEO, hedder det. Sammen vil de to selskaber drive en flåde af egne og chartrede skibe på ca. 120 enheder. Der er endnu ikke oplyst noget om et evt. fælles navneskifte eller om hvor og hvordan den fortsættende organisationen skal strikkes sammen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093