23948sdkhjf

Torm-redning på stregen

Investorer meldes klar med stor kapitalindsprøjtning
Torm meddeler i en pressemeddelelse, at man sammen med sine mange bankkreditorer og andre interessenter er nået til enighed med to uafhængige grupper investorer om en kapitalinsprøjtning på mellem 100 og 200 mio. USD.
Det beskrives som et meget væsentligt skridt på vej mod en endelig rekonstruktion og redning af rederiet, der dog skylder adskilligt flere hundrede mio. USD væk. 
Ifølge pressemeddelelsen fra Torm vil kapitalinsprøjtningen blive mødt med en tilsvarende nedskrivning af egenkapitalen. Videre vil der samtidigt blive mulighed for at både eksisterende og nye aktionærer til at erhverve nye aktier. Det gælder også kreditorerne blandt bankerne og blandt forretningspartnere såsom ejere af tonnage, chartret ud til Torm.
Med hensyn til den aftale, Torm har med sine 11 bankforbindelser om et midlertidigt stop for betaling af renter og afdrag - der skulle have været suspenderet 15. marts - så løber den foreløbigt videre. Det er en del af aftalen med de nye investorer, at stoppet fortsætter indtil videre, men at bankerne så tilgæld får fuld ud dækket deres tilgodehavender hos Torm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078