23948sdkhjf

To store vind-ordrer til Semco Maritime

Semco Maritime sikrer ordrer på leverancer til to havmølleprojekter i Tyskland og Belgien.
Semco Maritime skal levere transformerstationer til to havmølleparker, der skal opføres i Tyskland og Belgien. Tilsammen er der tale om ordrer på over 150 mio. kroner.
”Vi har en klar strategi om, at tredoble vores omsætning inden for offshore vindenergi over de næste fire år. De nye ordrer vil være et væsentligt bidrag hertil, ligesom de vil øge vores muligheder for at vinde flere ordrer inden for dette forretningsområde fremover,” siger Carsten Nielsen, vice president, Semco Maritime.

Projektet i Tyskland gælder havmølleparken Borkum Riffgrund 1, som DONG Energy opfører i perioden 2013-2015. Havmølleparken bliver en af Tysklands største med en kapacitet på 320 MW. I Belgien er der tale om havmølleparken Northwind, der opføres 40 km ud for Belgiens kyst og får en kapacitet på 216 MW.
I begge projekter har Semco Maritime ansvaret for at designe, indkøbe, installere og teste alle tekniske systemer på transformerstationerne. I det belgiske projekt skal Semco Maritime for første gang også levere højspændingsdelen af transformerstationen. De to opgaver er vundet i samarbejde med Bladt Industries, og installationsopgaverne skal udføres på Bladt Industries faciliteter i Aalborg.

Kilde: Semco Maritime

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485