23948sdkhjf

Kom med din mening om fremtidens forsknings-behov

ATV afholder åbent dialogmøde om fremtidens maritime forskningsbehov. Mødet skal skabe et idékatalog til regeringens vækstteam
Som en del af regeringens arbejde med at skabe vækst og beskæftigelse I Det Blå Danmark inviteres både virksomheder og enkeltpersoner til åbent dialogmøde om erhvervets fremtidige forskningsbehov.

Søfartsstyrelsen har givet Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) til opgave at udarbejde et idékatalog om forskning og uddannelse. Kataloget skal give inspiration til regeringens vækstteams arbejde med at skabe øget vækst og beskæftigelse i Det Blå Danmark.
 
ATV afholder i den forbindelse et åbent dialogmøde mandag den 21. maj kl. 11.15 til 15.30 hos A. P. Møller – Mærsk på Esplanaden.
 
DTU og SDU vil fortælle om deres nuværende arbejde og visioner for de maritime uddannelser. Oplægget skal inspirere til en diskussion om hvilke nye forskningsbehov, som dette medfører. Forud for mødet har ATV afholdt en række interviews med ledere og specialister fra ikke‐maritime erhverv, fonde og forskningsråd, myndigheder, interesseorganisationer, universiteter m.m. Resultatet af disse interviews vil blive præsenteret og skal især bidrage med inspiration hentet eksternt fra den maritime klynge.
 
Alle med interesse for Det Blå Danmark opfordres derfor af Søfartsstyrelsen til at deltage samt at bidrage med deres viden.
 
Tilmelding skal ske senest 10. maj 2012 på www.atv.dk. Deltagelsen er gratis, men ved afbud senere end 15. maj faktureres et gebyr på 500 kroner pga. en maksimal kapacitet på 70 personer
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065