23948sdkhjf

Britisk energiminister besøgte DONG

Havnen i Belfast var rammen om et møde mellem den britiske energiminister og DONG Energy, der har store havmølleprojekter i gang i området.

I denne uge tog Christian T. Skakkebæk, Head of UK Wind Power i DONG Energy, imod den britiske energiminister Charles Hendry på havnen i Belfast.

 

Havnen er ved at blive skræddersyet til at håndtere opførelsen af havmølleparker. Først på året underskrev DONG Energy en foreløbig lejeaftale for området, der skal bruges til West of Duddon Sands-projektet i det Irske Hav.

Charles Hendry kaldte området for et vigtigt byggeri, som forstærker tilliden til den britiske havmølleindustri og anerkender Belfasts strategiske betydning for havmølleparkerne ud for den britiske vestkyst.

“Det var godt at se fremdriften. Det er et enestående anlæg, som vil tiltrække investeringer og sikre hurtig implementering af vores program for havmølleparker.”, udtalte Charles Hendry.

 

Charles Hendry var i Belfast for at markere åbningen af Clean Energy Week. Besøget startede med en rundbordsdiskussion med førende figurer fra den nordirske branche for vedvarende energi. Blandt diskussionsemnerne var investeringshindringer, grønne kompetencer og havnens fremtid.

Efter frokost fik ministeren en rundvisning på havnen, så han kunne se resultatet af DONG Energy og ScottishPower Renewables’ 50 millioner punds investering. Anlægget forventes at stå færdigt i oktober 2012.

Kilde DONG Energy

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104