23948sdkhjf

Ny CEO i Scandlines efter fornuftigt år

Scandlines øgede omsætningen sidste år og får nu ny CEO, der skal fuldføre omstruktureringsproces.

Scandlines oplevede en omsætningsfremgang på 7,8 pct. til i alt 611 mio. EUR i 2011. Og driftsresultatet steg tre pct. til 182 mio. EUR, fremgår det af det dansk/tyske selskabs årsrapport for 2011.

Samtidigt med fremlæggelsen af tallene fra sidste år, meddeler Scandlines ligeledes, at rederiets CEO Bengt Pihl træder tilbage. I spidsen for Scandlines træder i stedet den hidtidige COO Søren Poulsgaard Jensen.

 

Bengt Pihl har stået i spidsen for den vigtige omstruktureringsproces, men har nu besluttet at forlade rederiet. Igennem en overgangsperiode på to måneder vil han understøtte ledelsen som ekstern konsulent. Søren Poulsgaard Jensen, som har været COO for Scandlines siden november 2009, overtager stillingen som CEO per dags dato.

 

”Vi takker Bengt Pihl for hans bidrag i en udfordrende periode. Samtidig er vi glade for at kunne sikre kontinuitet ved roret for Scandlines med Søren Poulsgaard Jensen som ny CEO,” udtaler Håkan Samuelsson, bestyrelsesformand for Scandlines – og fortsætter: ”I løbet af de seneste to et halvt år har Søren Poulsgaard Jensen spillet en afgørende rolle i omstruktureringen af organisationen samt sikret en stabil drift og en lovende fremtid for Scandlines.”

 

Inden danske Søren Poulsgaard Jensen sluttede sig til Scandlines arbejdede han for A. P. Møller-Mærsk i en række ledende stillinger rundt om i verden. Han er gift og har to børn. Foruden at afslutte den sidste fase af omstruktureringsprocessen har Søren Poulsgaard Jensen fokus på at gøre indsættelsen af de to nye færger på Gedser-Rostock til en succes.

 
Kilde: Scandlines
 
Læs også:
Ni skibe forsinket
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078