23948sdkhjf

Razzia mod Wrist Ship Supply

Wrist Ship Supply er blevet udsat for en razzia af Konkurrencestyrelsen, grundet mistanke om misbrug af dominerende position i markedet
Wrist Ship Supply, verdens næststørste leverandør af skibsproviant, blev i går udsat for en razzia, da Konkurrencestyrelsen havde mistanke om misbrug af dominerende position i markedet af virksomheden, der har hovedsæde i Nørresundby, skriver Børsen.dk.
 
Direktør i Wrist Ship Supply, Robert Steen Kledal, bekræfter overfor avisen, at Wrist Ship Supply har haft besøg af Konkurrencestyrelsen, og melder samtidig, at virksomheden har udleveret alle de data Konkurrencestyrelsen efterspurgte. Herfra afventer han en tilbagemelding fra Konkurrencestyrelsen.
 
Direktør i virksomheden Belt Supply ApS, Lars Egedal, bekræfter overfor Børsen.dk, at han har indgivet en klage om misbrug af dominerende stilling i markedet, da han mener, at Wrist Ship Supply er gået efter Belt Supply ApS’ kunder, og har kostet dem en kontrakt, der udgør halvdelen af deres omsætning, så de nu må dreje nøglen om og indgive konkursbegæring.
 
Konkurrencestyrelsen vil ikke kommentere sagen, men slår fast, at det kan tage op til et år før man er til bunds i sager som denne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08