23948sdkhjf

EMUC: Klynge giver merværdi til virksomhederne

Regionalt samarbejde skal give flere vækstmuligheder og rykke værdiskabende aktiviteter tættere på de fynske maritime virksomheder.
Etableringen af en maritim klynge på Sydfyn er resultatet af et tæt samarbejde mellem den nationale maritime klyngeorganisation Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC) samt SIMAC, Syddansk Universitet og Udvikling Fyn.
 
EMUC har igennem mange års erfaringer med klyngesamarbejde arbejdet med at skabe nye forretningsmuligheder i den maritime sektor og har derigennem lært vigtigheden af at være tæt på medlemmerne.
 
”Udviklingen er et led i vores overordnede strategi, hvor vi blandt andet arbejder ud fra et såkaldt nærhedsprincip for at nå vores mål om at skabe nye forretningsmuligheder og værdi for vores medlemmer. Tæt kontakt til de regionale maritime aktører er afgørende. Her viser vores erfaringer, at vækst og udvikling i de maritime virksomheder er et resultat af, at der skabes en synergieffekt med regionale aktører.
 
Ved etableringen af Den Sydfynske Maritime Klynge øger vi synergien mellem de regionale maritime aktører på den ene side og EMUC's i forvejen stærke nationale og internationale netværk på den anden,” siger EMUC's udviklingschef Jan Boyesen til Søfart.
 
Læs hele artiklen i Søfart 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094