23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service på Energnist

For nylig blev vi hos West-Marine tilkaldt til en krævende opgave med demontering og nedtagning af to kemikalietanke og to luftkompressorer samt tilhørende udstyr. Opgaven blev udført præcist efter planen af vores erfarne medarbejdere, så anlægget hurtigt kunne komme tilbage i drift. Derudover sendte vi en arbejdende værkfører som vikar under Energnists sommerferie for at sikre en problemfri drift.

Udløber
30. september 2025

Energnist er Vestdanmarks største affaldsenergiselskab med anlæg i Kolding og Esbjerg. Vi har ofte været ude og hjælpe med forskellige serviceringer, vedligeholdelse og specialopgaver på deres anlæg i Esbjerg. Vores tætte samarbejde gør, at vi hurtigt kan rykke ud og sikre, at deres anlæg kører optimalt.
 
Vi blev for nylig kontaktet af Energnist med en speciel opgave, som krævede præcis planlægning og faglig ekspertise. Opgaven gik ud på at demontere og nedtage to kemikalietanke og to luftkompressorer, herunder alt tilhørende udstyr som rørføringer, gangveje og stiger. Denne type arbejde kræver en omhyggelig tilgang for at sikre, at både sikkerhed og effektivitet opretholdes gennem hele processen.
 
Vi sendte fire erfarne medarbejdere ud til opgaven, som strakte sig over et par uger. Vores team af servicemontører arbejdede tæt sammen med Energnists personale, og alt forløb præcis efter planen. Det betød, at vi kunne overholde den fastsatte tidsramme uden problemer, hvilket var en vigtig faktor for kunden, da anlægget skulle være operationelt hurtigt igen.
 
Udover denne opgave hjalp vi også Energnist i sommerferien, hvor deres værkfører var på ferie. For at sikre en problemfri drift i den periode, sendte vi en arbejdende værkfører ud som vikar i en uge. Her hjalp han med diverse opgaver på anlægget og sørgede for, at dagligdagen fortsatte gnidningsfrit.
 
Vores fleksibilitet og evne til hurtigt at tilpasse os kundens behov er en af de ting, der gør samarbejdet med Energnist så stærkt. Vi er altid klar til at træde til, uanset om det gælder større projekter som demontering af komplekst udstyr eller mindre, men vigtige opgaver som at stille arbejdskraft til rådighed i ferieperioder. Dette samarbejde er et godt eksempel på, hvordan West-Marine formår at levere skræddersyede løsninger til vores faste kunder.

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.063